Mobiel personenalarmsysteem

Voor gebruik buitenshuis

Hoe werkt een mobiel personenalarmsysteem?

Bij een mobiel personenalarmsysteem gebeurt de alarmoproep door de SOS-knop enkele seconden in te drukken. Een medewerker van de zorgcentrale Z-plus vangt het signaal meteen op. Deze medewerker maakt contact met de gebruiker via een luidspreker die ingebouwd is in het toestel.

Het toestel is voorzien van een GPS-tracker. Bij alarmering kunnen we de locatie van de persoon meteen vaststellen. Men kan ook een veilige zone instellen, bijvoorbeeld bij dwaaldetectie. Van zodra deze veilige zone wordt verlaten, krijgt de zorgcentrale automatisch een signaal.

Afhankelijk van de situatie wordt een mantelzorger of professionele interventie ingeschakeld.

Kies zelf welk personenalarmsysteem het beste bij jou past:

Weet jij al welk personenalarm juist is voor jou?

Bestel dan >hier<!

background

Garantie op een professionele interventie

Naast een tussenkomst door de opgegeven contactpersoon kan een professionele interventie gebeuren door een ambulancedienst (zonder ziekenhuisvervoer) of een verpleegkundige.

Wanneer u een beroep wil doen op een professionele interventie dient u wel zelf een sleutelkluisje of digitaal slot te voorzien zodat de hulpverlener de woning kan betreden.

Dringend zorg nodig? Wij zijn 24/7 bereikbaar op 078 05 51 00

1 Persoonlijk gegevens (van de gebruiker van het PASsysteem) 2 Huisarts en gezondheid 3 Woonsituatie 4 Keuze personenalarmsysteem 5 Mantelzorgers en aanvullende informatie en opmerkingen

Persoonlijk gegevens (van de gebruiker van het PASsysteem)

Naam
Persoonlijke info 1
Persoonlijke info 2
Adres
Contacteer ons