Zorg voor ouderen en bejaarden in Vlaanderen

Van assistentiewoning en thuisverpleging tot dienstencentrum en zorghotel:onze mensen staan klaar om je 24/7 met de ouderenzorg te helpen die je helemaal past. Altijd met respect voor wie je bent.

Klik op de ouderenzorg die je zoekt in Vlaanderen

 • Gezellige en plezante dagen

  Maria (87) komt graag naar ons dagverzorgingscentrum in Gent.

  “Toen mijn man stierf, zat ik heel veel alleen thuis. Ik vereenzaamde totaal. Mijn dochter heeft toen contact opgenomen met het dagverzorgingscentrum. Daar verblijf ik nu twee dagen per week. Het zijn gezellige en plezante dagen. Het personeel is zeer aangenaam en gedienstig.”

 • Elektronische uitwisseling van patiëntgegevens

  Sinds 6 september 2017 bezorgt Solidariteit voor het Gezin via beveiligde elektronische weg de gegevens van de patiëntendossiers aan az Groeninge voor patiënten die in het ziekenhuis opgenomen worden. Deze geautomatiseerde en dus efficiënte gegevensuitwisseling garandeert een continue infodoorstroming over de zorg en dus zorgcontinuïteit voor de patiënt.

   

  Lees meer
 • Thuisverpleging 's nachts? Het kan!

  Thuiszorg een stap verder

  De nachtcontroletoeren van Solidariteit voor het Gezin worden georganiseerd in het kader van de ZORG24 Projecten. Er is zo’n project in regio Gent, regio Oostende-Bredene en in Tienen-Hoegaarden. Van 22u tot 6 u zijn in die regio’s6 zorgkundigen aan het werk die bij de pati ënt langsgaan voor een gepland nachtbezoek.

  Lees meer
 • Altijd iemand op wie je kan rekenen

  Mevrouw Foubert is zwaar zorgbehoevend en wil graag zo lang mogelijk thuis blijven wonen. Zorg24 maakt dat mogelijk. Zo ziet haar dag eruit.

  Van 7.30 tot 8.30 uur krijgt mevrouw Foubert ontbijtbegeleiding. Van 11 tot 12.30 uur helpt iemand haar met het middageten. Een vrijwilliger houdt haar van 14 tot 16 uur gezelschap. ’s Avonds is er weer iemand om te helpen met het avondeten. ’s Nachts komt er meerdere keren een verzorgende langs om te checken of alles oké is.

Contacteer ons