Poets wederom poets: vlekken op de bank verwijderen

Kinderen, maar ook mama’s en papa’s knoeien nogal eens op de stoffen bank. Hoe snel zitten er geen melk-, chocolade- of fruitvlekken op de favoriete zetel? Vervelend… Maar er is een wondermiddel dat alle vlekken doet verdwijnen als sneeuw voor de zon: ossengalzeep!

Maak de plek op de zetel nat met een vochtige doek, wrijf met een blok ossengalzeep over de vlek, laat even inwerken en ga er terug over met een vochtige doek.

Wees wel alert. Het is mogelijk dat de vlek na de behandeling wat bleker wordt dan de rest en dat je dus een kleurverschil krijgt. Het is beter om het volledige vlak te reinigen maar daar ben je dan wel even mee bezig 😊.

Succes!

Wist je dat Solidariteit voor het Gezin dit ook kan doen voor jou?

Ontdek via deze link hoe!

Poetshulp - Meer info

Andere artikels van deze auteur

Poets wederom poets: hoe reinig je de microgolf zonder kuisproducten?

Je keuken proper houden is superbelangrijk voor de hygiëne! Maar soms gebruik je liever geen kuisproducten of chemicaliën omdat ze slecht zijn voor je huid of omdat je niet het risico wil nemen je kleren te beschadigen. Geen nood, er zijn allerlei trucjes waarmee je de nood naar chemicaliën kan omzeilen door gewoon natuurlijke producten te gebruiken.

Lees het artikel

Poets wederom poets: je hoofdkussen wassen?

Wist je dat een hoofdkussen per nacht tot wel een kwart liter zweet opvangt?! Het is zeker niet abnormaal dat we zweten, een gezonde mens transpireert - ook tijdens zijn slaap. Maar het is wel onhygiënisch om de dingen die dat zweet opvangen ongewassen te laten. Je steekt je gebruikte sportkleren toch ook niet meteen terug in je kleerkast? Lees hier hoe je een hoofdkussen wast!

Lees het artikel

Poets wederom poets: hoe spinnen buitenhouden?

O help, het is weer die tijd van het jaar: spinnentijd! Zit je even rustig in zetel, zie je daar doodleuk een spin op zijn gemakje de living doorkruisen. Hoe hou je die beestjes buiten.

Lees het artikel
Contacteer ons