Poets wederom poets: op een superefficiënte manier speelgoed reinigen

Leuk om kinderen te zien spelen en ravotten.. maarrr de kleine monstertjes zijn heel erg goed in vuilmaken. Hun speelgoed krijgt het vaak hard te verduren. Het hoeft echter geen supergrote klus te zijn om het speelgoed weer te reinigen.
Onze poetsdocent legt je in deze video uit hoe je op een efficiënte manier speelgoedblokken en pluche knuffels kan reinigen.

 

Wil je meer tijd om samen te spelen met jouw lieverds? Besteed het huishoudelijk werk dan uit. Onze huishoudhulpen helpen je graag!


Huishoudhulp nodig?

Andere artikels van deze auteur

Poets wederom poets: hoe reinig je de microgolf zonder kuisproducten?

Je keuken proper houden is superbelangrijk voor de hygiëne! Maar soms gebruik je liever geen kuisproducten of chemicaliën omdat ze slecht zijn voor je huid of omdat je niet het risico wil nemen je kleren te beschadigen. Geen nood, er zijn allerlei trucjes waarmee je de nood naar chemicaliën kan omzeilen door gewoon natuurlijke producten te gebruiken.

Lees het artikel

Poets wederom poets: je hoofdkussen wassen?

Wist je dat een hoofdkussen per nacht tot wel een kwart liter zweet opvangt?! Het is zeker niet abnormaal dat we zweten, een gezonde mens transpireert - ook tijdens zijn slaap. Maar het is wel onhygiënisch om de dingen die dat zweet opvangen ongewassen te laten. Je steekt je gebruikte sportkleren toch ook niet meteen terug in je kleerkast? Lees hier hoe je een hoofdkussen wast!

Lees het artikel

Poets wederom poets: hoe spinnen buitenhouden?

O help, het is weer die tijd van het jaar: spinnentijd! Zit je even rustig in zetel, zie je daar doodleuk een spin op zijn gemakje de living doorkruisen. Hoe hou je die beestjes buiten.

Lees het artikel
Contacteer ons