Poets wederom poets: hoe spinnen buitenhouden?

Het is weer spinnentijd! Ook al een aantal van die zwarte, kriebelige beestjes ontdekt in huis? En stiekem ook een beetje bang van hen?

Wij hebben de perfecte tip om die spinnetjes buiten te houden. Ze zijn immers geen fan van de geur van eucalyptus en pepermunt. Meng daarom wat pepermuntolie met water en besproei het op plinten en openingen in huis. Of plaats een muntplantje op de vensterbank buiten. Dat schrikt de spinnen ook af.

Of nog beter, neem een kat in huis. Die eet die smakelijke spinnen wel op ­čśŐ.

Op zoek naar een huishoudhulp?

Andere artikels van deze auteur

Poets wederom poets: hoe reinig je de microgolf zonder kuisproducten?

Je keuken proper houden is superbelangrijk voor de hygi├źne! Maar soms gebruik je liever geen kuisproducten of chemicali├źn omdat ze slecht zijn voor je huid of omdat je niet het risico wil nemen je kleren te beschadigen. Geen nood, er zijn allerlei trucjes waarmee je de nood naar chemicali├źn kan omzeilen door gewoon natuurlijke producten te gebruiken.

Lees het artikel

Poets wederom poets: je hoofdkussen wassen?

Wist je dat een hoofdkussen per nacht tot wel een kwart liter zweet opvangt?! Het is zeker niet abnormaal dat we zweten, een gezonde mens transpireert - ook tijdens zijn slaap. Maar het is wel onhygi├źnisch om de dingen die dat zweet opvangen ongewassen te laten. Je steekt je gebruikte sportkleren toch ook niet meteen terug in je kleerkast? Lees hier hoe je een hoofdkussen wast!

Lees het artikel

Poets wederom poets: hoe krijg je slechte geurtjes uit schoenen?

Het overvalt iedereen wel eens. Je doet je favoriete paar schoenen aan en je merkt dat er onfrisse luchtjes uitkomen. Niet leuk, zo'n aroma's!

Natuurlijk is het volstrekt normaal dat veelgebruikte schoenen verslijten en moeilijk proper te houden zijn, maar met onze tips ruiken ze in no time terug als de eerste dag dat je ze kocht!

Lees het artikel
Contacteer ons