Poets wederom poets: hoe krijg je slechte geurtjes uit schoenen?

Het overvalt iedereen wel eens. Je doet je favoriete paar schoenen aan en je merkt dat er onfrisse luchtjes uitkomen. Niet leuk!

Natuurlijk is het volstrekt normaal dat veelgebruikte schoenen verslijten en moeilijk proper te houden zijn. Door zweet, weer en wind krijgen jouw schoenen heel wat te verduren. En de meeste schoeisels kunnen niet zomaar in de wasmachine gestoken worden.

Daarom tonen wij jou graag met enkele tips hoe je jouw schoenen in no time terug kan doen ruiken als de eerste dag dat je ze kocht!

Bekijk het filmpje hiernaast en ontdek hoe je dit aanpakt!

 

Wist je dat een poetshulp van Solidariteit voor het Gezin dit ook kan doen voor jou?

Poetshulp - meer info

Andere artikels van deze auteur

Poets wederom poets: hoe reinig je de microgolf zonder kuisproducten?

Je keuken proper houden is superbelangrijk voor de hygiëne! Maar soms gebruik je liever geen kuisproducten of chemicaliën omdat ze slecht zijn voor je huid of omdat je niet het risico wil nemen je kleren te beschadigen. Geen nood, er zijn allerlei trucjes waarmee je de nood naar chemicaliën kan omzeilen door gewoon natuurlijke producten te gebruiken.

Lees het artikel

Poets wederom poets: je hoofdkussen wassen?

Wist je dat een hoofdkussen per nacht tot wel een kwart liter zweet opvangt?! Het is zeker niet abnormaal dat we zweten, een gezonde mens transpireert - ook tijdens zijn slaap. Maar het is wel onhygiënisch om de dingen die dat zweet opvangen ongewassen te laten. Je steekt je gebruikte sportkleren toch ook niet meteen terug in je kleerkast? Lees hier hoe je een hoofdkussen wast!

Lees het artikel

Poets wederom poets: hoe spinnen buitenhouden?

O help, het is weer die tijd van het jaar: spinnentijd! Zit je even rustig in zetel, zie je daar doodleuk een spin op zijn gemakje de living doorkruisen. Hoe hou je die beestjes buiten.

Lees het artikel
Contacteer ons