Poets wederom poets: hoe je bloemen langer vers houden?

Hoe leuk is het om een boeketje bloemen in huis te hebben? Ze geuren lekker en ze zorgen voor heel wat gezelligheid. Nu het lente is, zijn ze bovendien op hun best. Extra fijn!

Toch kan de pret niet eeuwig duren en verwelken de bloemen na een tijdje. Maar… wist je dat je de levensduur van je ruiker bloemen kan verlengen en dit door een heel simpel trucje?

Als het boeket er wat minder fris uitziet na een aantal dagen, voeg dan een gemalen aspirientje toe aan het water. Dat pept de bloemen helemaal op. En zo kan jij langer genieten van de bloemen in huis!

Huishoudhulp nodig?

Andere artikels van deze auteur

Poets wederom poets: hoe reinig je de microgolf zonder kuisproducten?

Je keuken proper houden is superbelangrijk voor de hygiëne! Maar soms gebruik je liever geen kuisproducten of chemicaliën omdat ze slecht zijn voor je huid of omdat je niet het risico wil nemen je kleren te beschadigen. Geen nood, er zijn allerlei trucjes waarmee je de nood naar chemicaliën kan omzeilen door gewoon natuurlijke producten te gebruiken.

Lees het artikel

Poets wederom poets: je hoofdkussen wassen?

Wist je dat een hoofdkussen per nacht tot wel een kwart liter zweet opvangt?! Het is zeker niet abnormaal dat we zweten, een gezonde mens transpireert - ook tijdens zijn slaap. Maar het is wel onhygiënisch om de dingen die dat zweet opvangen ongewassen te laten. Je steekt je gebruikte sportkleren toch ook niet meteen terug in je kleerkast? Lees hier hoe je een hoofdkussen wast!

Lees het artikel

Poets wederom poets: hoe spinnen buitenhouden?

O help, het is weer die tijd van het jaar: spinnentijd! Zit je even rustig in zetel, zie je daar doodleuk een spin op zijn gemakje de living doorkruisen. Hoe hou je die beestjes buiten.

Lees het artikel
Contacteer ons