Een job, een huwelijk en twee kinderen: de SOL-factorJe werk is zoveel meer dan gewoon een manier om geld te verdienen. Je vindt er voldoening in en vrienden voor het leven. Sommige gelukzakken vinden er zelfs de liefde door.

Debbie April, sectorverantwoordelijke gezinshulp, is zo'n gelukzak. (-Red.)

Werken bij Solidariteit voor het Gezin is in 10 jaar al veel geweest: spannend, grappig, frustrerend, uitdagend... Kortom: alles, behalve saai! En in die tijd heb ik ook onrechtstreeks veel aan Solidariteit voor het Gezin te danken. Een superlieve collega heeft me 8 jaar geleden namelijk hoogstpersoonlijk voorgesteld aan mijn wederhelft.

"Of Manu uit haar vriendenkring niets voor mij was?" 

Nou, een blind date zei me maar niets, maar een geweldige avond uit met een bevriende collega sloeg ik zeker niet af! Het werd een geweldige uitstap en intussen werkt de geweldige collega niet meer bij Solidariteit, maar neemt ze nog steeds een centrale plek in mijn leven in.

Manu is ook gebleven.

En voor de 2 kopietjes van mijn partner die op onredelijk vroege uren door de gang trippelen mag ik Solidariteit voor het Gezin dus ook danken.

(Dank u....)

 

Mijn leven is dus, direct en indirect, voor een groot stuk gevormd door mijn werkgever.

Wat niet wil zeggen dat mijn leven een homp klei was voor Erwin aan de boetseertafel kwam te zitten!

Maar kom, hij heeft er toch maar een mooie vaas uit gekregen.

Of een flink uitgevallen pot.

Andere artikels van deze auteur

Een betere naam voor Solidariteit voor het Gezin?

Debbie April, sectorverantwoordelijk voor Solidariteit voor het Gezin, ondervindt vaak dat onze naam een hele mondvol is. Voor ze hem volledig kan uitspreken is ze de luisteraar vaak al kwijt. Kan het dan beter? Lees meer hieronder!

Lees het artikel

Het Solkoor wordt klaargestoomd voor 40 jaar SvhG!

40 jaar Solidariteit voor het Gezin komt steeds dichterbij. En de spanning stijgt...

Lees het artikel
Contacteer ons