Kom curieuzeneuzen tijdens Dag van de Zorg

Ontdek al onze deelnemende locaties

WZC Zorghotel Wellington & Seniorcity Oostende

Seniorcity Oostende is een spiksplinternieuwe groep van assistentiewoningen. Dag van de Zorg is dus een unieke gelegenheid om het van binnen eens te zien.

WZC Zorghotel Oostende moeten we wellicht niet meer voorstellen. Het is een gevestigde waarde in de ouderenzorg van Oostende en daarom ook de moeite om te horen en zien hoe we onze visie op zorg en welzijn in de praktijk toepassen. De twee sites zijn aan elkaar gekoppeld. Onze medewerkers geven je graag uitleg waarom dat zo is en hoe dat werkt. Een shuttlebus brengt je met gemak naar beide locaties.

WZC Zorghotel Wellington: Nieuwpoortsesteenweg 112 C, 8400 Oostende
Seniorcity Oostende: Leopold Van Tyghemlaan 90, 8400 Oostende

Welkom van 10u tot 17u!

Seniorcity Wenduine

Breng een bezoekje aan onze assistentiewoningen in Wenduine. Onze woonassistente Emilie Decrock en haar collega’s zullen je verwelkomen in de gemeenschappelijke ruimte en met veel enthousiasme rondleiden in de modelflat. Ze zullen je de (verlaagde) tarieven voor wonen en zorg meegeven en uitleggen wat je daarvoor in de plaats krijgt.

Kortom, heb je interesse voor nu of voor later, dan is dit het uitgelezen moment om eens langs te komen!

Seniorcity Wenduine: Brugsesteenweg 80 - 84, 8420 Wenduine - Welkom van 14u tot 17u!

Seniorcity Kuurne

Ook woonassistente Joke Kerckhove en haar collega’s zetten de deuren van Seniorcity Kuurne wagenwijd open. Intussen zijn de flats voor 75% verhuurd. Je kan dus ook de sfeer komen opsnuiven van een woonsite waar leven in huis is!

Tot dan?

Seniorcity Kuurne: De Vlaskouter 12- 22, 8520 Kuurne - Welkom van 14u - 17u

Seniorcity Herent

En ook Seniorcity Herent verwelkomt je graag tijdens Dag van de Zorg. Ontdek de ruime en lichtrijke modelflat en wie weet wordt dit je nieuwe thuis.

Seniorcity Herent: Notelarenweg 43-45, 3020 Herent - Welkom van 14u tot 17u!

Seniorcity Gent Tijgerstraat & Seniorcity Dunant Gardens Gent

GAW Seniorcity Tijgerstraat en GAW Seniorcity Dunant Gardens doen mee aan Dag van de Zorg!

Wij nodigen je graag uit een kijkje te komen op een van beide sites of – waarom niet – op allebei! Wij voorzien een shuttlebusje dat je kan heen en terug brengen indien gewenst.

Seniorcity op de voormalige CIAC-site is een spiksplinternieuwe groep van assistentiewoningen. Dag van de Zorg is dus een unieke gelegenheid om het van binnen eens te zien.

Seniorcity in de Tijgerstraat is een gevestigde waarde in de ouderenzorg van Gent en omstreken. Comfortabel en veilig wonen worden er gekoppeld aan een uitgebreide zorg- en dienstverlening met aandacht voor stimulering van lichaam en geest. Op de site vind je onder meer assistentiewoningen, een woonzorgcentrum met kortverblijf, een dagverzorgingscentrum, lokaal dienstencentrum Nestor, een grootkeuken, en nog zoveel meer. Zeker de moeite waard om een bezoekje te brengen.

Seniorcity Gent - Tijgerstraat: Tijgerstraat 12 - 22 9000 Gent
Seniorcity Dunant Gardens Gent: Einde Were 1- 4, 9000 Gent

Welkom van 10u tot 17u!

Andere artikels van deze auteur

Terug aan het werk na je zwangerschapsverlof!

Een nieuwe mama zijn is sowieso niet gemakkelijk, maar na je zwangerschapsverlof moet je terug aan het werk! Een verademing of een vloek? Anne-Sophie Scholts, communicatieverantwoordelijke bij Solidariteit voor het Gezin, weet er alles van!

Lees het artikel

Mantelzorger aan het woord

Op 23 juni is het dag van de mantelzorger. Wat zij doen voor hun dierbaar familielid is vaak onbetaalbaar. De familie van Julia vertelt graag hoe zij samen met Solidariteit voor het Gezin zorg dragen voor hun mémé.

Lees het artikel

40 jaar Solidariteit voor het Gezin

Het jubileumfeest naar aanleiding van 40 jaar Solidariteit voor het Gezin zindert nog na. 340 enthousiastelingen, verdeeld over 16 koren, stonden op 28 april in de spotlights. Een kleine foto-impressie.

Lees het artikel
Contacteer ons