Blog

Volg ons verhaal!

Poets wederom poets: houten snijplank reinigen

Houten snijplanken zijn helemaal in! Maar hoe hou je ze proper? Ontdek hier hoe makkelijk het is!

Lees het artikel

Poets wederom poets: vlekken op de bank verwijderen

Vlekken op je favoriete zetel? Vervelend… Maar er is een wondermiddel dat alle vlekken doet verdwijnen als sneeuw voor de zon. Lees hier meer!

Lees het artikel

Poets wederom poets: hoe reinig je de wasmachine?

Heeft jouw wasmachine last van geurtjes of komen er altijd zwarte strepen op je kledij door wasluis? Ontdek hier hoe je de wasmachine kan reinigen zodat hij helemaal terug als nieuw is!

Lees het artikel

Poets wederom poets: hoe krijg je slechte geurtjes uit schoenen?

Het overvalt iedereen wel eens. Je doet je favoriete paar schoenen aan en je merkt dat er onfrisse luchtjes uitkomen. Niet leuk, zo'n aroma's!

Natuurlijk is het volstrekt normaal dat veelgebruikte schoenen verslijten en moeilijk proper te houden zijn, maar met onze tips ruiken ze in no time terug als de eerste dag dat je ze kocht!

Lees het artikel

Poets wederom poets: hoe spinnen buitenhouden?

O help, het is weer die tijd van het jaar: spinnentijd! Zit je even rustig in zetel, zie je daar doodleuk een spin op zijn gemakje de living doorkruisen. Hoe hou je die beestjes buiten.

Lees het artikel

Poets wederom poets: je hoofdkussen wassen?

Wist je dat een hoofdkussen per nacht tot wel een kwart liter zweet opvangt?! Het is zeker niet abnormaal dat we zweten, een gezonde mens transpireert - ook tijdens zijn slaap. Maar het is wel onhygiënisch om de dingen die dat zweet opvangen ongewassen te laten. Je steekt je gebruikte sportkleren toch ook niet meteen terug in je kleerkast? Lees hier hoe je een hoofdkussen wast!

Lees het artikel
Contacteer ons