Blog

Volg ons verhaal!

Vermijd deze 7 schoonmaakfouten!

Zodus. Je bent eindelijk begonnen aan die grote schoonmaak - en je kan alvast niet wachten om al jouw harde werk tevreden te bewonderen. Maareuh… zorg je er wel voor dat je op de juiste manier poetst? Wij geven je enkele tips mee!

Lees het artikel

Poets wederom poets: op een superefficiënte manier speelgoed reinigen

Kinderen ravotten, spelen, ... én ze maken vuil. Onze poetsdocent legt je uit hoe je op een efficiënte manier speelgoedblokken en pluche knuffels kan reinigen.

Lees het artikel

Poets wederom poets: Opruimen? Dat doe je vanaf nu op minder dan 15 minuten!

Uh-oh. Jouw gasten staan zo meteen voor de deur - en je merkt plots op dat je huis er nogal rommelig bij ligt. Leer hier de 15-minute-clean-up methode!

Lees het artikel

Poets wederom poets: 6 life hacks om make-up vlekken te verwijderen!

Lelijke make-up vlek op je kleren? Tijd om te panikeren? Allesbehalve. Tenminste… niet wanneer je op de hoogte bent van deze slimme life hacks!

Lees het artikel

Poets wederom poets: de budgetvriendelijke en gezonde allesreiniger

Ben jij op zoek naar dé gouden tip om jouw woning weer helemaal spic en span te krijgen? Goed! Want daarmee kunnen wij je helpen. 

Lees het artikel

Poets wederom poets: hoe je bloemen langer vers houden?

Hoe leuk is het om een boeketje bloemen in huis te hebben? Ze geuren lekker en ze zorgen voor heel wat gezelligheid. Nu het lente is, zijn ze bovendien op hun best. Extra fijn! Toch kan de pret niet eeuwig duren en verwelken de bloemen na een tijdje. Maar… Wist je dat je de levensduur van je ruiker bloemen kan verlengen en dit door een heel simpel trucje?

Lees het artikel

Poets wederom poets: houten snijplank reinigen

Houten snijplanken zijn helemaal in! Maar hoe hou je ze proper? Ontdek hier hoe makkelijk het is!

Lees het artikel

Poets wederom poets: vlekken op de bank verwijderen

Vlekken op je favoriete zetel? Vervelend… Maar er is een wondermiddel dat alle vlekken doet verdwijnen als sneeuw voor de zon. Lees hier meer!

Lees het artikel

Poets wederom poets: hoe reinig je de wasmachine?

Heeft jouw wasmachine last van geurtjes of komen er altijd zwarte strepen op je kledij door wasluis? Ontdek hier hoe je de wasmachine kan reinigen zodat hij helemaal terug als nieuw is!

Lees het artikel

Poets wederom poets: hoe krijg je slechte geurtjes uit schoenen?

Het overvalt iedereen wel eens. Je doet je favoriete paar schoenen aan en je merkt dat er onfrisse luchtjes uitkomen. Niet leuk, zo'n aroma's!

Natuurlijk is het volstrekt normaal dat veelgebruikte schoenen verslijten en moeilijk proper te houden zijn, maar met onze tips ruiken ze in no time terug als de eerste dag dat je ze kocht!

Lees het artikel

Poets wederom poets: hoe spinnen buitenhouden?

O help, het is weer die tijd van het jaar: spinnentijd! Zit je even rustig in zetel, zie je daar doodleuk een spin op zijn gemakje de living doorkruisen. Hoe hou je die beestjes buiten.

Lees het artikel

Poets wederom poets: je hoofdkussen wassen?

Wist je dat een hoofdkussen per nacht tot wel een kwart liter zweet opvangt?! Het is zeker niet abnormaal dat we zweten, een gezonde mens transpireert - ook tijdens zijn slaap. Maar het is wel onhygiënisch om de dingen die dat zweet opvangen ongewassen te laten. Je steekt je gebruikte sportkleren toch ook niet meteen terug in je kleerkast? Lees hier hoe je een hoofdkussen wast!

Lees het artikel

Poets wederom poets: hoe reinig je de microgolf zonder kuisproducten?

Je keuken proper houden is superbelangrijk voor de hygiëne! Maar soms gebruik je liever geen kuisproducten of chemicaliën omdat ze slecht zijn voor je huid of omdat je niet het risico wil nemen je kleren te beschadigen. Geen nood, er zijn allerlei trucjes waarmee je de nood naar chemicaliën kan omzeilen door gewoon natuurlijke producten te gebruiken.

Lees het artikel
Contacteer ons