Helemaal thuis in zorg in Vlaanderen en Brussel

En daar kun je alle dagen op vertrouwen

Zoek je thuisverpleging, kraamzorg, babysit, poetshulp, bejaardenzorg, een zorghotel... Heb je verpleegkundige of andere hulp nodig, voor jezelf, je gezin, familie, vrienden of gewoon in het huishouden? Met meer dan 5.700 medewerkers, 900 babysitters, zo'n 110 onthaalouders en 1.500 vrijwilligers bieden we jou in je buurt zorg waarop je kunt vertrouwen. Gepland of in geval van nood: wij staan klaar! En dat al sinds 1977.

Hoe wij werken?

Volg ons verhaal!

Borstvoeding 8 weken

Indien je wil, kan je starten met het oefenen van het kolven. Er bestaan handkolven, elektrische kolven of je kan ook met de hand kolven. Maar hoe bewaar je nu die afgekolfde melk?

Lees het artikel

Flesvoeding 8 weken

Waarschijnlijk zal het voedingspatroon al een hele metamorfose doorgemaakt hebben. Je zal nu ongeveer op een 5 à 6 voedingen per 24 zitten.

Lees het artikel

Postnatale kinetherapie

Het vrouwelijk lichaam is gemaakt om 9 maanden lang één of meerdere kindjes te dragen. Je buik vergroot en ook je bekken wordt losser in functie van de bevalling. We spraken af met kinesist Sylvie Beeuwsaert, gespecialiseerd in perinatale kinesitherapie. Zij geeft ons inzicht in de functie van de - uiterst belangrijke - bekkenbodemspieren.

Lees het artikel
 • Boost 2019

  Het veranderingstraject van Solidariteit voor het Gezin

  Wij maken onze interne bedrijfsstrategie voor de komende jaren openbaar omdat wij hopen dat wij niet alleen zullen staan met onze visie om de zorgnoden in Vlaanderen en Brussel concreet aan te pakken.

  Lees meer
 • Bos voor iedereen dankzij elektronische dienstencheques

  Ook zo zot van de natuur? Help dan mee bomen sparen door te kiezen voor elektronische dienstencheques!

  Lees meer
 • Perspectief 2020: van instellings - naar vraaggestuurde financiering

  Minister Jo Vandeurzen licht de verschuiving toe

  Minister Vandeurzen heeft van 2020 een doel gemaakt om zoveel mogelijk het isolement van mensen met een beperking te doorbreken. Doordat personen met een beperking ook in de toekomst de regie over hun zorg terug in eigen handen krijgen, zal ook de reguliere thuiszorg een steeds grotere rol spelen.

  Lees meer
 • Moet postnatale zorg beter georganiseerd worden?

  Nu minister Maggie De Block de ligduur in het ziekenhuis na een bevalling inkortte, is er volgens parlementslid Peter Persyn nood aan betere postnatale ondersteuning.

  Lees meer
Contacteer ons