Solidariteit voor het Gezin

Helemaal thuis in zorg in Vlaanderen en Brussel

Zoek je thuisverpleging, kraamzorg, babysit, poetshulp, bejaardenzorg, een zorghotel... Heb je verpleegkundige of andere hulp nodig, voor jezelf, je gezin, familie, vrienden of gewoon in het huishouden? Met meer dan 5.700 medewerkers, 900 babysitters, zo'n 110 onthaalouders en 1.500 vrijwilligers biedt Solidariteit voor het Gezin jou in je buurt zorg waarop je kunt vertrouwen. Gepland of in geval van nood: wij staan klaar! En dat al sinds 1977.

Om je ook in de toekomst de beste zorg te kunnen blijven garanderen, schrijven wij vanaf 2019 samen met de vzw Thuishulp en de vzw’s Thuisverpleging van De Voorzorg Antwerpen en Bond Moyson Oost- en West-Vlaanderen een nieuw verhaal. Meer informatie vind je op denieuwezorgorganisatie.be.

 

Hoe wij werken?

Volg ons verhaal!

Poets wederom poets: op een superefficiënte manier speelgoed reinigen

Kinderen ravotten, spelen, ... én ze maken vuil. Onze poetsdocent legt je uit hoe je op een efficiënte manier speelgoedblokken en pluche knuffels kan reinigen.

Lees het artikel

Poets wederom poets: Opruimen? Dat doe je vanaf nu op minder dan 15 minuten!

Uh-oh. Jouw gasten staan zo meteen voor de deur - en je merkt plots op dat je huis er nogal rommelig bij ligt. Leer hier de 15-minute-clean-up methode!

Lees het artikel

Je eigen wasmiddel maken? Da’s vriendelijk voor je portefeuille én het milieu!

Er zijn heel wat redenen om jouw eigen wasmiddel te maken. Denk maar aan de kosten die je bespaart, bijvoorbeeld. Of aan het milieu, dat het hierdoor veel minder zwaar te verduren krijgt! Of aan al het plastic dat je nu minder verbruikt.

Lees het artikel
Contacteer ons