Solidariteit voor het Gezin

Helemaal thuis in zorg in Vlaanderen en Brussel

Zoek je thuisverpleging, kraamzorg, babysit, poetshulp, bejaardenzorg, een zorghotel... Heb je verpleegkundige of andere hulp nodig, voor jezelf, je gezin, familie, vrienden of gewoon in het huishouden? Met meer dan 5.700 medewerkers, 900 babysitters, zo'n 110 onthaalouders en 1.500 vrijwilligers biedt Solidariteit voor het Gezin jou in je buurt zorg waarop je kunt vertrouwen. Gepland of in geval van nood: wij staan klaar! En dat al sinds 1977.

Om je ook in de toekomst de beste zorg te kunnen blijven garanderen, schrijven wij vanaf 2019 samen met de vzw Thuishulp en de vzw’s Thuisverpleging van De Voorzorg Antwerpen en Bond Moyson Oost- en West-Vlaanderen een nieuw verhaal. Meer informatie vind je op toekomstvanzorgenwelzijn.be.

 

Hoe wij werken?

Volg ons verhaal!

Poets wederom poets: vlekken op de bank verwijderen

Vlekken op je favoriete zetel? Vervelend… Maar er is een wondermiddel dat alle vlekken doet verdwijnen als sneeuw voor de zon. Lees hier meer!

Lees het artikel

Poets wederom poets: hoe reinig je de wasmachine?

Heeft jouw wasmachine last van geurtjes of komen er altijd zwarte strepen op je kledij door wasluis? Ontdek hier hoe je de wasmachine kan reinigen zodat hij helemaal terug als nieuw is!

Lees het artikel

Poets wederom poets: hoe krijg je slechte geurtjes uit schoenen?

Het overvalt iedereen wel eens. Je doet je favoriete paar schoenen aan en je merkt dat er onfrisse luchtjes uitkomen. Niet leuk, zo'n aroma's!

Natuurlijk is het volstrekt normaal dat veelgebruikte schoenen verslijten en moeilijk proper te houden zijn, maar met onze tips ruiken ze in no time terug als de eerste dag dat je ze kocht!

Lees het artikel
Contacteer ons