Solidariteit voor het Gezin

Helemaal thuis in zorg in Vlaanderen en Brussel

Zoek je thuisverpleging, kraamzorg, babysit, poetshulp, bejaardenzorg, een zorghotel... Heb je verpleegkundige of andere hulp nodig, voor jezelf, je gezin, familie, vrienden of gewoon in het huishouden? Met meer dan 5.700 medewerkers, 900 babysitters, zo'n 110 onthaalouders en 1.500 vrijwilligers biedt Solidariteit voor het Gezin jou in je buurt zorg waarop je kunt vertrouwen. Gepland of in geval van nood: wij staan klaar! En dat al sinds 1977.

Om je ook in de toekomst de beste zorg te kunnen blijven garanderen, schrijven wij vanaf 2019 samen met de vzw Thuishulp en de vzw’s Thuisverpleging van De Voorzorg Antwerpen en Bond Moyson Oost- en West-Vlaanderen een nieuw verhaal. Meer informatie vind je op denieuwezorgorganisatie.be.

 

Hoe wij werken?

Volg ons verhaal!

Poets wederom poets: 6 life hacks om make-up vlekken te verwijderen!

Lelijke make-up vlek op je kleren? Tijd om te panikeren? Allesbehalve. Tenminste… niet wanneer je op de hoogte bent van deze slimme life hacks!

Lees het artikel

Poets wederom poets: de budgetvriendelijke en gezonde allesreiniger

Ben jij op zoek naar dé gouden tip om jouw woning weer helemaal spic en span te krijgen? Goed! Want daarmee kunnen wij je helpen. 

Lees het artikel

Poets wederom poets: hoe je bloemen langer vers houden?

Hoe leuk is het om een boeketje bloemen in huis te hebben? Ze geuren lekker en ze zorgen voor heel wat gezelligheid. Nu het lente is, zijn ze bovendien op hun best. Extra fijn! Toch kan de pret niet eeuwig duren en verwelken de bloemen na een tijdje. Maar… Wist je dat je de levensduur van je ruiker bloemen kan verlengen en dit door een heel simpel trucje?

Lees het artikel
Contacteer ons