Helemaal thuis in zorg in Vlaanderen en Brussel

En daar kun je alle dagen op vertrouwen

Zoek je thuisverpleging, kraamzorg, babysit, poetshulp, bejaardenzorg, een zorghotel... Heb je verpleegkundige of andere hulp nodig, voor jezelf, je gezin, familie, vrienden of gewoon in het huishouden? Met meer dan 5.700 medewerkers, 900 babysitters, zo'n 110 onthaalouders en 1.500 vrijwilligers bieden we jou in je buurt zorg waarop je kunt vertrouwen. Gepland of in geval van nood: wij staan klaar! En dat al sinds 1977.

Dringende vraag?

Bel snel naar Johan en zijn team: +32 (0)78 05 51 00

Zorgopleiding in je buurt

Ontdek ons aanbod!

Je inzetten als vrijwilliger?

Ontdek wat je voor anderen kunt doen!

Zorg voor jou zoals je
helemaal bent

Waarvoor wij ons elke dag inzetten? Dat je bij ons terechtkunt voor elke vorm van zorg die je nodig hebt, met respect voor wie je bent, op de beste manier gebracht, door professionals en vrijwilligers die je met de glimlach bijstaan. Want zo werken wij: los van elke zuil, onafhankelijk en open voor elke overtuiging. 

Zo werken wij

Werken in zorg bij ons?
Blijf vooral jezelf

Je kunt je bij ons in de zorg op tal van manieren inzetten voor anderen. Maar onze aanpak blijft overal dezelfde: open samenwerken met respect voor je cliënten, collega’s, bezoekers en alle betrokkenen. Dus zijn we altijd op zoek naar gemotiveerde collega's. 

Ontdek onze vacatures in de buurt

Hoe wij werken?

Volg ons verhaal!

Blackouts: Relax, Take it Easy

Iedereen die ooit op de schoolbanken gezeten heeft, kent het gevoel. Je studeert uren, dagen, weken totdat je zelfs tijdens je slaap droomt van lezen. Dan is het moment daar eindelijk en... BLACKOUT.

Sofie Debrock, onderwijzer voor SvhG, heeft het al vaak zien gebeuren.

Lees het artikel

Een job, een huwelijk en twee kinderen: de SOL-factor

Je werk is zoveel meer dan gewoon een manier om geld te verdienen. Je vindt er voldoening in en vrienden voor het leven. Sommige gelukzakken vinden er zelfs de liefde door.

Lees het artikel

Eenzame man

Vereenzaming is een probleem van onze tijd. Vooral bij senioren komt dit vaak voor. Er is weinig ergers dan geen gezelschap te hebben: een gedeeld leven is altijd een beter leven.

Lees het artikel
 • Boost 2019

  Het veranderingstraject van Solidariteit voor het Gezin

  Wij maken onze interne bedrijfsstrategie voor de komende jaren openbaar omdat wij hopen dat wij niet alleen zullen staan met onze visie om de zorgnoden in Vlaanderen en Brussel concreet aan te pakken.

  Lees meer
 • Bos voor iedereen dankzij elektronische dienstencheques

  Ook zo zot van de natuur? Help dan mee bomen sparen door te kiezen voor elektronische dienstencheques!

  Lees meer
 • Moet postnatale zorg beter georganiseerd worden?

  Nu minister Maggie De Block de ligduur in het ziekenhuis na een bevalling inkortte, is er volgens parlementslid Peter Persyn nood aan betere postnatale ondersteuning.

  Lees meer
 • Perspectief 2020: van instellings - naar vraaggestuurde financiering

  Minister Jo Vandeurzen licht de verschuiving toe

  Minister Vandeurzen heeft van 2020 een doel gemaakt om zoveel mogelijk het isolement van mensen met een beperking te doorbreken. Doordat personen met een beperking ook in de toekomst de regie over hun zorg terug in eigen handen krijgen, zal ook de reguliere thuiszorg een steeds grotere rol spelen.

  Lees meer