Solidariteit voor het Gezin

Helemaal thuis in zorg in Vlaanderen en Brussel

Zoek je thuisverpleging, kraamzorg, babysit, poetshulp, bejaardenzorg, een zorghotel... Heb je verpleegkundige of andere hulp nodig, voor jezelf, je gezin, familie, vrienden of gewoon in het huishouden? Met meer dan 5.700 medewerkers, 900 babysitters, zo'n 110 onthaalouders en 1.500 vrijwilligers biedt Solidariteit voor het Gezin jou in je buurt zorg waarop je kunt vertrouwen. Gepland of in geval van nood: wij staan klaar! En dat al sinds 1977.

Om je ook in de toekomst de beste zorg te kunnen blijven garanderen, schrijven wij vanaf 2019 samen met de vzw Thuishulp en de vzw’s Thuisverpleging van De Voorzorg Antwerpen en Bond Moyson Oost- en West-Vlaanderen een nieuw verhaal. Meer informatie vind je op toekomstvanzorgenwelzijn.be.

 

Hoe wij werken?

Volg ons verhaal!

Kom curieuzeneuzen tijdens Dag van de Zorg

Op 17 maart is het terug zover! Dan stellen onze assistentiewoningen en zorghotels op tal van locaties hun deuren wagenwijd open voor het grote publiek.

Lees het artikel

Poets wederom poets: houten snijplank reinigen

Houten snijplanken zijn helemaal in! Maar hoe hou je ze proper? Ontdek hier hoe makkelijk het is!

Lees het artikel

Poets wederom poets: vlekken op de bank verwijderen

Vlekken op je favoriete zetel? Vervelend… Maar er is een wondermiddel dat alle vlekken doet verdwijnen als sneeuw voor de zon. Lees hier meer!

Lees het artikel
Contacteer ons