Vast personenalarmsysteem

Voor gebruik in huis

Hoe werkt een vast personenalarmsysteem?

Een alarmoproep bij een vast personenalarmsysteem gebeurt door de rode knop in te drukken op het vast toestel of op de draadloze hals- en/of polszender. Als de rode knop bij de hals-en polszender wordt ingedrukt, zal een alarm draadloos naar het vast toestel worden overgebracht. Een medewerker van de zorgcentrale Z-plus vangt dit alarmsignaal meteen op. Deze medewerker maakt contact met de gebruiker via de luidspreker en telefoon, die ingebouwd zijn in het toestel. Afhankelijk van de situatie wordt een mantelzorger of professionele interventie ingeschakeld. Afhankelijk van het type toestel kunnen er extra apparaten en/of sensoren aangesloten worden die een specifiek alarm doen afgaan.

 

Overtuigd? Bestel >hier< uw personenalarmsysteem!

background

Garantie op een professionele interventie

Naast een tussenkomst door de opgegeven contactpersoon kan een professionele interventie gebeuren door een ambulancedienst (zonder ziekenhuisvervoer) of een verpleegkundige.

Wanneer u een beroep wil doen op een professionele interventie dient u wel zelf een sleutelkluisje of digitaal slot te voorzien zodat de hulpverlener de woning kan betreden.

Dringend zorg nodig? Wij zijn 24/7 bereikbaar op 078 05 51 00

1 Persoonlijk gegevens (van de gebruiker van het PASsysteem) 2 Huisarts en gezondheid 3 Woonsituatie 4 Keuze personenalarmsysteem 5 Mantelzorgers en aanvullende informatie en opmerkingen

Persoonlijk gegevens (van de gebruiker van het PASsysteem)

Naam
Persoonlijke info 1
Persoonlijke info 2
Adres
Contacteer ons