Zorg24: thuiszorg een stap verder

Blijf langer thuis wonen door 24/24u thuiszorg in Gent, Tienen en Oostende

Ben je 60 jaar of ouder en woon je in Gent, Tienen of Oostende? Is je situatie thuis erg complex, maar wil je toch graag thuis blijven wonen? Dan kunnen wij onze thuisverpleging en gezinszorg aanpassen voor jou, en uitbreiden met 24 uurs thuiszorg. Zo ben je zeker van zorg, ook ’s nachts en tijdens het weekend. 

Met Zorg24 kan je in Tienen, Gent of Oostende rekenen op:

 • controlerondes 's nachts en 's avonds
 • professionele alarmopvolging (Let wel: deze dienst wordt vanaf 1 april 2019 door onze partner Z-Plus overgenomen. Indien u wenst, kan jouw alarmopvolging eveneens door hen worden gedaan. Aarzel zeker niet voor meer info contact op te nemen met uw zorgcoach! Niet zeker hoe? Ons Service Center helpt je met plezier verder!)
 • flexibele gezinszorg

24 uurs thuiszorg samen met zorgpartners

Onze diensten bundelen de krachten met anderen om je optimaal te ondersteunen. We werken samen met andere zorgpartners.
Zo kunnen we je ook helpen met

 • aangepaste dagopvang
 • crisisopvang
 • brugzorg

Op jouw maat dankzij onze onafhankelijke zorgcoach

Een zorgcoach coördineert de totale zorgverlening. Hij schakelt de passende diensten in op de momenten dat je ze nodig hebt. Je kunt op elk moment bij hem of haar terecht met al je zorgvragen. Regelmatig overleg met jou en alle zorg- en hulpverleners zorgt ervoor dat alles op elkaar afgestemd is en uitstekend verloopt.

Zorg24 inschakelen: dat doe ik zo

Je kan zelf een aanvraag doen, maar dat kan ook via je ziekenhuis, huisarts, ziekenfonds of een familielid. Wij nemen daarna zo snel mogelijk contact met jou op. Voor meer info kijk zeker op www.zorg24.be 

Dringend zorg nodig? Wij zijn 24/7 bereikbaar op 078 05 51 00

background

Hoeveel kost jullie 24 uurs zorg aan huis?

De prijs hangt af van je samengestelde zorgpakket en van je inkomen. Zorg buiten de kantooruren kost wat meer. Daarvoor kun je dan ook in je vertrouwde omgeving blijven wonen.

Waar vind ik jullie 24 uurs thuiszorg?

Klik op de kaart om Zorg24 te vinden.

background

Daarom vertrouw je op onze 24 uur zorg thuis

 • zorgcoach werkt op jouw maat
  precies wat je nodig hebt
 • interne en externe zorgpartners werken samen
  alle soorten zorg op elkaar afgestemd
 • regelmatige evaluatiemomenten
  we sturen bij waar nodig
 • je blijft zelfstandig in je vertrouwde omgeving
  door uitgebreider zorgaanbod
 • Altijd iemand op wie je kan rekenen

  Mevrouw Foubert is zwaar zorgbehoevend en wil graag zo lang mogelijk thuis blijven wonen. Zorg24 maakt dat mogelijk. Zo ziet haar dag eruit.

  Van 7.30 tot 8.30 uur krijgt mevrouw Foubert ontbijtbegeleiding. Van 11 tot 12.30 uur helpt iemand haar met het middageten. Een vrijwilliger houdt haar van 14 tot 16 uur gezelschap. ’s Avonds is er weer iemand om te helpen met het avondeten. ’s Nachts komt er meerdere keren een verzorgende langs om te checken of alles oké is.

 • Thuisverpleging 's nachts? Het kan!

  Thuiszorg een stap verder

  De nachtcontroletoeren van Solidariteit voor het Gezin worden georganiseerd in het kader van de ZORG24 Projecten. Er is zo’n project in regio Gent, regio Oostende-Bredene en in Tienen-Hoegaarden. Van 22u tot 6 u zijn in die regio’s6 zorgkundigen aan het werk die bij de pati ënt langsgaan voor een gepland nachtbezoek.

  Lees meer

Zorg24

1 Dit is een verplicht veld

Contacteer ons