Thuisverpleging

Je gezondheid in deskundige handen, ongeacht bij welke mutualiteit je bent aangesloten!

Verpleging nodig? Het liefste in je vertrouwde omgeving? Onze bekwame thuisverpleegkundigen staan voor je klaar. Ze zijn goed opgeleid en gedreven en zorgen ervoor dat jij thuis kan blijven. De thuisverpleegkundigen van Solidariteit voor het Gezin zijn ingesteld op het waarborgen van jouw zelfstandigheid en respecteren je persoonlijke levenssfeer. Door continue opleiding bieden de verpleegkundigen jou de beste zorg en hebben zij oog voor bijkomende thuiszorgnoden.

Hieronder kan je kiezen tussen onze dienstverlening voor niet-complexe zorg, dit is hulp bij persoonlijke hygiëne en klaarzetten of toedienen van medicatie en complexe, specifieke zorgen.

Wil je meteen thuisverpleging aanvragen? Bel 078 05 51 00 of klik hier!

Thuisverpleegkundigen met extra expertise

Onze thuisverpleegkundigen geven je de zorg die je nodig hebt en met respect voor wie je bent. Ze worden continu bijgeschoold en kunnen rekenen op het advies van referentieverpleegkundigen. Deze collega’s zijn gespecialiseerd in wondzorg, stomazorg, palliatieve zorg of diabeteszorg. Zij staan op elk moment klaar hun kennis met collega's te delen wanneer die extra advies nodig hebben bij jouw verzorging.

Samen met je behandelende arts

Tijdens een eerste bezoek spreekt je thuisverpleegkundige met jou af wanneer en hoe vaak hij/zij bij jou langskomt. Al je persoonlijke gegevens en de verpleegkundige prestaties registreert zij in een elektronisch verpleegdossier. Als dat nodig is, verloopt de thuisverpleging volledig in samenspraak met je behandelende arts. Voor hygiënische zorg heb je geen doktersvoorschrift nodig.

We staan voor je klaar, ongeacht bij welke mutualiteit je aangesloten bent!

Dringend zorg nodig? Wij zijn 24/7 bereikbaar op 078 05 51 00

Andere thuiszorg nodig?

Heb je door ziekte of een andere beperking ook behoefte aan andere thuiszorg? Dan zit je bij Solidariteit voor het Gezin zeker goed. Je kan bij ons namelijk ook terecht voor gezinszorg, poetshulp, dag- en nachtoppas, kraamzorg, gezinsondersteuning en nog zoveel meer. Onze diensten werken vlot samen om jou zorg op maat te geven. Zo krijg je een team toegewezen dat je vlot en gecoördineerd zorg op maat levert.

background

Hoeveel kost verpleging thuis?

De kosten van je thuisverpleging worden geregeld via het derde-betalersysteem. Dat wil zeggen dat je ziekenfonds de factuur voor je verpleging betaalt. Bij elk bezoek zal onze medewerker je vragen je identiteitskaart te mogen inlezen in haar tabletcomputer. Jij krijgt maandelijks een overzicht van de geleverde prestaties.

Waar vind ik jullie thuisverpleegkundigen in mijn buurt?

Overal in Vlaanderen en Brussel kan je beroep doen op onze verpleegkundigen.

Thuisverpleging aanvragen

1 Dit is een verplicht veld

Contacteer ons