Kinderdagverblijf Ganshoren

Sloeberstad

Sloeberstad is gevestigd in een ruim gebouw te Ganshoren. Het kinderdagverblijf biedt plaats aan een 27-tal kindjes, die verdeeld zijn over twee leefgroepen. Beide leefgroepen zijn ‘verticaal’ georganiseerd. Dit betekent dat zowel peuters als baby’s van elkaar leren, en gestimuleerd worden om rekening te houden met elkaar (zoals in een gezinscontext). Het kinderdagverblijf beschikt over een fijne tuin waar het het merendeel van het jaar leuk vertoeven is voor de kinderen.

In hetzelfde gebouw van Sloeberstad zijn nog andere diensten van Solidariteit voor het Gezin gehuisvest, nl. het CKG (Centrum voor Kinderzorg en Gezinsondersteuning) Sloebernest en Hopon (dienst voor opvoedingsondersteuning). Samen maken ze er een geweldige plek van middenin de grote stad!

Vier begeleidsters staan hier dagelijks paraat om de kleine en kleurrijke Sloebers te verwennen met tal van leuke activiteiten, de nodige emotionele en educatieve ondersteuning en gezonde voeding. Daarnaast staat onze verantwoordelijke klaar om ouders verder te helpen met al hun vragen.

Bij ouders luidt het als volgt: “Toffe sfeer, super kribbe”!

Kinderopvang in Brussel Opgepast: voor kinderopvang in Brussel is er een aparte site.

  • KDV Sloeberstad

    A&M Hellinckxstraat 45
    1083 Ganshoren

    02 421 79 97

Aanvraag indienen

1 Dit is een verplicht veld

Contacteer ons