In onze Sloeber-kinderdagverblijven (m.u.v. Sloeberplaneet te Waasmunster) geldt dat de bijdrage wordt vastgesteld op basis van het inkomen van het gezin. Je kan hier meer info over terugvinden op de website van Kind & Gezin. De prijs is wettelijk geregeld en hangt dus af van jouw of jullie inkomen, het aantal uren dat je kind per dag in de opvang blijft en het aantal kinderen ten laste.

Wil je weten hoeveel jij zal betalen? Via www.kindengezin.be kan je dit berekenen aan de hand van een berekeningsmodule. Je ontvangt daarna een attest met kindcode. Dit attest bezorg je voor de start van de opvang aan de verantwoordelijke van het kinderdagverblijf.

Wij werken binnen onze kinderdagverblijven met een systeem van respijtdagen. Opvang bestellen, is opvang betalen. Binnen dit systeem heeft ieder kindje recht op een aantal afwezige dagen gedurende de opvangperiode. Ziektedagen en collectieve sluitingsdagen van het kinderdagverblijf vallen hier buiten. Het blijft uiteraard van belang het kinderdagverblijf telkens van een afwezigheid van jouw kind op de hoogte te brengen.  

Contacteer ons